De Vries Caravans

De Vries Caravans is al ruim 30 jaar gevestigd aan de Pascalstraat in Heerhugowaard. Het bedrijf is uitgegroeid tot een mooi en servicegericht recreatiebedrijf.

In de ruime overdekte showroom vindt u de Top merken Dethleffs, TEC en Sunlight caravans. Wij presenteren alle recente modellen van de Jamet vouwwagens opgezet in onze showroom.

Onze kampeer winkel heeft een uitgebreid assortiment. U kunt hier terecht voor veel technische onderdelen. Zoals alle onderdelen voor de watervoorziening, kranen, pompen, boiler onderdelen, kachel onderdelen, vele soorten gasslangen, ruime sortering dakluiken.
Wegens aanpassingen in het assortiment GROTE OPRUIMING van tafels, voortent kasten, keukenmeubelen en Kjelvik jassen. OP=OP.
Er is een grote voorraad tenttapijt, voortenten, vele soorten haringen en scheerlijnen. Fietsendragers voor alle uitvoeringen caravans en campers, Fiamma en Omnistore luifels + accessoires.
Groot assortiment onderdelen Jamet vouwwagens
Het is altijd de moeite waard om langs te komen.

In onze moderne werkplaats aan de Snelliusstraat 2 bent u welkom met elk merk caravan of vouwwagen voor Bovag onderhoud, reparatie en schade herstel.Ook bij schade sturing kunt u gewoon bij ons terecht, wij handelen het met de verzekering maatschappij af.
Maak tijdig uw afspraak.

 

Bent u van plan een caravan mover aan te schaffen? Wij adviseren u de mover die het beste bij uw caravan past. Laat u bij ons in de showroom informeren.
 

openingstijden showroom:
 

Maandag Gesloten.
Dinsdag tot en met vrijdag 09.00 tot 17.30 uur
zaterdag 09.00 uur - 17.00 uur.
Buiten openingstijden op afspraak.

Let op !! Geen koopavond.

openingstijden werkplaats

Maandag t/m vrijdag 8.00 uur - 17.00 uur


De Vries Caravans
Pascalstraat 13
1704 RD Heerhugowaard
Showroom:              072 -57 177 62
fax:                          072 -57 441 62   
Werkplaats direct:   072-57 142 52  

e-mail: info@devriescaravans.nl

bezoek de site: www.devriescaravans.nl

De Vries Caravans

Pascalstraat 13, Heerhugowaard
tel. 072 57 177 62

Actiedagen

 

 


 

 

 

 

Caravan Boulevard 2012 | disclaimer & copyright | sitemap | website door Abovo Media